Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 2 w Rzeszowie

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Ogłoszenia

 

 

Zakończenie Roku Szkolnego 2013/2014

27 czerwca 2014 roku.

(1)

Godziny lekcyjne

   
 
Lp. Czas
lekcyjny
Czas
przerwy
 1.  8.00-8.45  5 min
 2. 8.50-9.35  10 min
 3. 9.45-10.30  10 min
 4. 10.40-11.25  20 min
 5. 11.45-12.30  20 min
 6.  12.50-13.35  10 min
 7. 13.45-14.30  10 min
 8. 14.40-15.25  5 min
 9. 15.30-16.15  5 min

 

Licznik odwiedzin

026031
Dzisiaj
Wczoraj
Ten tydzień
Ostatni weekend
Ten miesiąc
Ostatni miesiąc
Razem
108
97
602
24851
2285
3990
26031

Your IP: 54.226.173.169
Server Time: 2014-07-26 15:09:48